Home » 2015 » Декември » 30 » Успех на ученичка от I ОУ „Христо Ботев“ на престижен фотографски конкурс
12:15
Успех на ученичка от I ОУ „Христо Ботев“ на престижен фотографски конкурс

          Поредно високо признание получи ботевски възпитаник на популярен конкурс.  Радостина Иванова Богословова от VI в клас е класирана на трето място в категория „На почивка“ от Международен фотографски конкурс за деца на National Geographic за 2015 година. Снимката на талантливото момиче е озаглавена „Цветовете на есента“ и е направена в района на красивия парк „Борово око“ в нашия град.

          За седми пореден път списание „National Geographic KIDS“ организира българския етап на конкурса, като тази година количеството снимки беше 1056, разделени в четири категории: „Невероятно, но факт!“, „Дръзки изследователи“, „Удивителни животни“ и „На почивка“.

          Всички отличени фотографи в националния етап на конкурса получиха награди от езиков център „Британика“, награди от увеселителен център „Funtopia“, книги от „Книгомания“, колекционерско издание „Вечните богатства на България“ и годишен абонамент за сп. „National Geographic KIDS България“.

          Поздравяваме Радостина за престижното отличие, както и учителя, вдъхновил участието й в конкурса – г-жа Катерина Милева /ръководител компютърен кабинет/. Желаем им много нови успехи през 2016 г.!

          Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Постижения | Views: 633 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]