Home » 2013 » Ноември » 29 » Трудът – полезен и приятен
18:07
Трудът – полезен и приятен

На 22.11.2013 г. в Първо основно училище "Христо Ботев”, град Търговище се проведе открит урок на тема: "Трудът – полезен и приятен”. Той е част от инициативите на Джуниър Ачийвмънт България в рамките на Световната седмица по предприемачество. На урока присъстваха Витан Витов, ст. експерт по НО, Димитър Алексиев, директор на I ОУ "Хр. Ботев”, Наталия Жечева, пом.-директор, Румен Куюмджиев, пом.-директор, начални учители и възпитатели.

Учениците от втори "д” клас, с класен ръководител Ваня Петрова, показаха чрез иновации и креативност как придобиват знания и развиват предприемачески умения. В занятието взе участие Елена Стоилова – председател на ОБПС "Нектар”- Търговище. В качеството си на бизнес консултант, г-жа Стоилова, предостави познания за реалния свят на пчеларите и пчеларството като препитание за много хора в България.

В непринудена и емоционална обстановка прочитът на краткия разказ "Румен отива на село” (програма "Ние”); докосването до "Светът на пчелите”; практическите дейности доказаха, че трудът е полезен и приятен и ако работиш упорито, ще постигнеш поставената цел.


Category: Дейности и инициативи | Views: 689 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]