Home » 2009 » Ноември » 24 » “Действай сега” и спаси земята - Конкурс за младежка акция
17:34
“Действай сега” и спаси земята - Конкурс за младежка акция
Сега, когато се решава съдбата на човечеството не можем да останем безучастни. Трябва да направим нещо, трябва да действаме СЕГА:
Измисли творческа акция, с която да привлечеш вниманието на околните - съученици, възрастни, на всички които можеш и им разкажи за промените в климата и срещата на върха на ООН за промените в климата на 6.12 в Копенхаген, за числото 350 (350.org) или защо трябва да спасим себе си и Земята.
После ни изпрати снимка или кратко видео, а ние ще ги публикуваме на (www.zelen.bg, futurefriendly.bg, gorichka.bg, forthenature.org, panda.bg, www.zazemiata.org, www.uneco.info ) и ще разкажем на още повече хора какво се е случило. Най-добрата акция заедно с организатора й ще замине заедно с материали от всички акции за Копенхаген в началото на декември, за да разкаже на хора от целия свят как сме действали в България. За да участваш:
Трябва да си истински активист и да вярваш, че наистина трябва да действаме сега. Да ни изпратиш снимка или линк към кратко видео, качено в Youtube, Vimeo, Vbox7 или Mayomo, придружено от текстово обяснение какво се е случило на акцията на: zelenbg@gmail.com.
Бъди творчески настроен и ни изненадай. "Действай сега” или Act now!
Останалото го знаеш.
Наградите!

Най-добрата акция с организатора си, както и материали от всички акции ще заминат в началото на декември за Копенхаген, Дания, за да участват в Срещата на върха на ООН за промените в климата. Там те ще се срещнат с младежи и активисти от целия свят, разтревожени от промените в климата, които искат световните лидери да "Действат сега”! Ще има награди за всички, които организират акция.
Category: Олимпиади и състезания | Views: 1034 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]