Home » 2015 » Февруари » 5 » БИВША ВЪЗПИТАНИЧКА НА I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ – ЗВЕЗДА В „X FACTOR“
12:03
БИВША ВЪЗПИТАНИЧКА НА I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ – ЗВЕЗДА В „X FACTOR“

            Много бивши възпитаници на I ОУ имат завидно професионално развитие и кариера, достойна да бъде част от филмов сюжет. Преподавателите в първото им училище с гордост и възхищение следят постиженията на тези, които са изграждали като успешни личности още от детството.

            Наскоро училището ни имаше специален гост, когото с удоволствие наблюдаваме всяка седмица на телевизионния екран. Това е Невена Пейкова – момичето, покорило с вокалните си възможности сърцата на журито и на зрителите в музикалното предаване на Нова телевизия „X Factor“. Връщайки се в родния град, Невена посещава първото си училище, тъй като разбира, че бившите й преподаватели следят с огромен интерес нейните изяви в музикалния формат. За порасналото вече момиче е вълнуващо да си спомни незабравими моменти от ученическите години и да се види с любими учители. Сред тях се откроява образът на г-жа Ц. Куюмджиева, която непрекъснато се информира за развитието на музикалната кариера на Невена. Срещата между преподавател и бивш ученик е изключително сърдечна и носи нескрит сантимент, запазен в обща снимка.

            Радваме се, че популярността не е променила Невена и че тя си остава все същото сърдечно и лъчезарно момиче, чиято усмивка огрява музикалната сцена и нашите сърца. Успех на финала на „X Factor“, Невена!

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище


Category: Дейности и инициативи | Views: 958 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]