Home » 2009 » Юли » 31 » Ученици от І ОУ победители в национална викторина
10:56
Ученици от І ОУ победители в национална викторина
С победа от деветата национална викторина „Да запазим децата на пътя" се завърна отборът на І ОУ „Христо Ботев" гр.Търговище .
" Мероприятието организирано от МОН, Центъра за работа с деца, Червения кръст и СБА традиционно в тази част на годината събира деца от цяла България за среща по въпросите на безопасността на пътното движение. Община Враца предложи отлични условия за провеждането му и това даде възможност на участниците да покажат знания и умения по усвояването на Закона за движение по пътищата, правилата за оказване на първа помощ при пътни инциденти и устройството на велосипеда." - каза ръководителят на търговищките ученици Стилиян Тенчев.
Отборът на І ОУ „Христо Ботев" в състав Момчил Георгиев, Джейхан Джелилов, Ивайло Стоянов и Йоанна Драгнева спечели победата с максималният сбор от 90т. Втори останаха домакините с 87т., трети отборът на Ямбол с 83, а на четвърто място само с точка по-малко се нареди отборът на Шумен.С победата във Враца отборът на І ОУ извоюва правото Търговище да домакинства десетата юбилейна викторина през Май 2010 година.
Category: Постижения | Views: 1238 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]