Home » 2015 » Април » 8 » „Звезда“ за ДВГ „Балони“ към I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище
12:31
„Звезда“ за ДВГ „Балони“ към I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище

            Традиционно е участието на ученици с изявен музикален талант от I ОУ в Парада на детската песен. Тази година се проведе дванадесетото му издание.

            Малките певци от II в клас – участници в ДВГ „Балони“ – пяха с изключително удоволствие и настроение. Техен ръководител е Стела Груйкина – ст. учител в начален етап. За поредна година групата функционира в рамките на проект УСПЕХ и има стойностни изяви на училищни и общоградски инициативи. Чаровните изпълнители бяха подготвили две песни – „Лили“ и „Дар за мама“, които прозвучаха от  сцената на Кафе-театъра към ОНЧ „Напредък“. За малките певци и за публиката в залата тази изява се превърна в истински празник на душите и сърцата. Със своето емоционално присъствие децата докоснаха всички, които отнесоха със себе си усмивката от неповторимото преживяване. Напълно заслужена беше наградата на журито – плакет „Звезда“ и грамота за първо място. Нашите участници са отличени с престижното звание за поредна година.

            При индивидуалните изпълнители доминацията на I ОУ продължи. „Звезда“ бе присъдена на Мария Захариева от IV д клас, която също печели  отличието за пореден път.

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище


Category: Проект "Успех" | Views: 955 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]