Home » 2017 » Април » 6 » Вълнуващо „Телевизионно предаване“ на IV в клас от I ОУ „Христо Ботев“
13:27
Вълнуващо „Телевизионно предаване“ на IV в клас от I ОУ „Христо Ботев“

       На 5 април 2017 г. учениците от IV в клас с класен ръководител Стела Груйкина – ст. учител в начален етап – представиха емоционално „Телевизионно предаване“ на сцената на Държавен куклен театър – Търговище. Гости на изявата бяха ръководството на учебното заведение, родители, учители и ученици.

       За първи път в историята на извънкласните дейности в I ОУ се осъществява подобен формат творческа инициатива. Оригиналната идея и артистичната реализация превърнаха събитието в празник на талантите, притежавани от учениците на г-жа Груйкина.

       Те се превъплътиха в различни роли, за да представят телевизионното предаване „Ваканция, ура!“ с отделни интересни рубрики: имаше водещи, синоптик, полицай от „Пътна полиция“, репортери, гости в ефира… В тези социални роли децата поднесоха информационен блок, наситен с интригуващи новини и музикални паузи, чрез които четвъртокласниците разкриха своите способности с изяви в сферата на изкуството и спорта: балетен танц, фрагменти от съчетание по спортна гимнастика, изпълнение на песни и стихове, урок по литература, посветен на светлото Възкресение Христово. Тъй като предстои ваканция, тематиката беше свързана с любимото време за всички ученици. В телевизионното предаване не липсваха и забавни ситуации, предизвикали широки усмивки сред участници и публика.

       Днес IV в клас подари на всички присъстващи много слънчево настроение за пролетните ваканционни дни и за пореден път демонстрира разностранни таланти. Именно те провокират г-жа Груйкина да осъществи вълнуващата инициатива, тъй като това е краят от обучението на нейните любими ученици в начален етап.

       Благодарим ви, деца, че през последните четири години бяхте един от класовете с най-съществен принос в извънкласните дейности на I ОУ „Христо Ботев“! Бъдете здрави и все толкова вдъхновени!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Галерия

Category: Дейности и инициативи | Views: 527 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]