Home » 2017 » March » 30 » Успешно представяне на ботевска възпитаничка в областта на географията
10:31
Успешно представяне на ботевска възпитаничка в областта на географията

        От 28.04. до 30.04.17 г. гр. Пловдив ще бъде домакин на националния кръг от олимпиадата по география и икономика. Отдавна е традиция възпитаници на I ОУ „Христо Ботев“ ежегодно да участват в най-високия етап от образователната инициатива.

        Тази година Радостина Богословова от VII в клас ще представи училището и града ни на националния кръг. Тя ще се състезава със свои връстници от цялата страна в състезателна група VII клас. Нейната задача ще е доста трудна, но талантливото момиче е свикнало с учебните предизвикателства, защото е редовен участник и победител в олимпиади, състезания и конкурси още от пети клас. Радостина има много спечелени награди от извънкласни инициативи, свързани с различни научни области.

        Поредният успех за нея и голямо предизвикателство е националният кръг на олимпиадата по география, като амбициозната седмокласничка вече преодоля конкуренцията на своите връстници от цялата страна, достигайки до най-високия етап от престижната инициатива. Ръководител на достойно представилата се ученичка е Ц. Куюмджиева – ст. учител по география и икономика, чиито непрестанни усилия за високо ниво в подготовката на учениците дават значими резултати.

        Желаем успех на Радостина!

        Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

Category: Постижения | Views: 499 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]