Home » 2018 » Юни » 19 » Усмивки, цветя и вълнуващи изненади при изпращането на випуск 2018!
20:31
Усмивки, цветя и вълнуващи изненади при изпращането на випуск 2018!

       15 юни 2018 г. беше много специален ден за седмокласниците от I ОУ „Христо Ботев“. След седем години в първото любимо училище, на тържествена церемония в концертна зала на Център за младежки дейности - Търговище „абитуриентите“ получиха свидетелствата си за завършено основно образование. Випуск 2018 е най-успешният випуск в новата история на учебното заведение. 32-та отличници бяха наградени от ръководството и педагогическия екип с грамоти за високи постижения и книги. Лъчезарни усмивки, сълзи от раздялата с любими учители, емоционални изненади и огромна благодарност, изразена чрез вълнуващи послания към класните ръководители на четирите паралелки, както и един специален приз, съпътстваха церемонията.

       За първи път беше връчена новоучредената награда „Първенец на випуска“ – почетен плакет с мотото „Ботевци завинаги!“. Момичето, което записа името си в „златната“ история на I ОУ „Христо Ботев“ и ще бъде вдъхновение за следващите ботевски възпитаници, получи ценния приз. Това е Фюсин Четин Асанова от 7. в клас, която в рамките на учебната година се класира и представи изключително достойно училището в три национални кръга от Националните олимпиади по български език и литература, история и цивилизация, география и икономика. Поздравления, Фюси!

       Събитието на ботевци беше уважено от г-н М. Стайков – областен управител, д-р Д. Димитров – кмет на Община Търговище, г-жа Рая Матева – зам.-кмет, г-жа Елка Станчева – началник на РУО – Търговище, представители на културни институции, родители.

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Галерия

Category: Дейности и инициативи | Views: 591 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]