Home » 2017 » May » 26 » Учители от I ОУ „Христо Ботев“ с Годишни награди за образование и наука
15:02
Учители от I ОУ „Христо Ботев“ с Годишни награди за образование и наука

        На 23 май 2017 г., в Драматичен театър – Търговище, бе представен празничен концерт по повод 24 май. Преди вълнуващия спектакъл, на тържествена церемония, кметът на община Търговище – д-р Д. Димитров – награди учители за високи постижения през учебната 2016/17 година.

        Двама преподаватели от I ОУ получиха Годишни награди за образование и наука. Г-жа Ивалина Белчева – ст. учител по изобразително изкуство – бе отличена в направление „За прогимназиален етап на средното образование“. Тя има престижни награди на нейни възпитаници от национални конкурси, а изложбата „Портрети на велики българи“, представена по повод националния празник Трети март, получи висока обществена оценка и бе определена като „уникална по рода си“, тъй като за първи път в град Търговище ученици от прогимназиален етап реализират изложба на професионално ниво, умело пресъздаваща образите на емблематични за българската история и изкуство личности.

        В направление „За начален етап на средното образование“ Годишна награда за образование и наука бе присъдена на г-жа Стела Груйкина – ст. учител в начален етап, кл. ръководител на IV в клас. Тя е отличена за високи резултати на учениците й в учебната и извънкласната дейност, свързани с успешни изяви на ДВГ „Балони“ и с функционирането на театрално студио с реализирани пиеси, чрез които преподавателката се изявява като режисьор.

        Поздравления за учителите, получили специално признание в навечерието на най-българския празник!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Постижения | Views: 603 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]