Home » 2016 » Септември » 26 » Ученичка от I ОУ „Христо Ботев“ с изяви в модната сфера
10:11
Ученичка от I ОУ „Христо Ботев“ с изяви в модната сфера

     През лятото на 2016 г. варненската модна агенция „Дани стил“ гостува в гр. Търговище. Чаровната ботевска възпитаничка Ралица Валентинова от VI г клас решава да се яви на фотосесия.

     Скоро след това момичето получава покана да участва в снимки на модната агенция във Варна. Професионални гримьори и стилисти се грижат за визията на Рали. Тя се снима с три от любимите си тоалети.

         Фотосесията е осъществена в Морската градина и на плажната ивица. Нашето момиче показва завидни способности да позира пред камера, защото е чаровно и лъчезарно. Неговата харизматичност е запечатана във фотосите, които можете да видите тук.  

          Организаторите предоставят снимките на Рали, за да ги използва тя по свое желание за участие в модни конкурси. На 28.08.2016 г. се провежда дефиле на момичетата, чиито снимки са направени от Модната агенция, в което ботевската възпитаничка участва.

            В момента Ралица Валентинова очаква резултати от два конкурса, в които е заявила участие с красивата си морска фотосесия. Пожелаваме й успех и вярваме, че когато трудолюбието и интелектът, които тя притежава, са допълнени с прекрасна визия, излъчването е неповторимо, а впечатлението – запомнящо се!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ 


   

Category: Дейности и инициативи | Views: 453 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]