Home » 2015 » March » 27 » Участие в национален семинар
17:05
Участие в национален семинар

           Преподаватели от I ОУ „Христо Ботев“ получиха покани и взеха участие в национален семинар на тема „Изграждането на предприемачески компетенции у учениците в контекста на всички учебни дисциплини“, проведен в София на 26 март.

           Форумът бе реализиран от Центъра за технологии на информационното общество (ЦТИО) при Софийски университет „Св. Климент Охридски“, който е координатор за България в Европейския проект УЕDАС.

           По време на семинара бе представен моделът, разработен в рамките на проекта, както и приложението му в пет български училища, едното от които е 144 СОУ „Народни будители“ – домакин на събитието. Учители и ученици от тези училища презентираха опита си и натрупаните добри практики. В семинара се включиха и млади български предприемачи, загрижени за ефективността на българската образователна система.

           Информацията и споделените професионални стратегии ще обогатят и провокират преподавателите Румяна Колева, Нели Божилова и Дарина Димитрова за нови постижения в осъществяваното от тях обучение по предприемачество в начален и прогимназиален етап на училището ни.


Category: Квалификации | Views: 834 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]