Home » 2013 » May » 20 » Търговище с награда за компютърна рисунка
15:46
Търговище с награда за компютърна рисунка

     В събота, 18 май, се проведе представителна изява на клуб „Компютърна графика и анимация” към I-во ОУ „Христо Ботев”, в Търговище, който се ръководи от Любка Иванова. Представянето бе по проект „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” - УСПЕХ, част от програма „Да направим училището привлекателно за младите хора".

     Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансиран от Европейския социален фонд и Европейския съюз.

     В мултимедийна презентация бяха представени изработените проекти на участниците в клуба, които са ученици от II-ри клас. Графичните проекти на тема „ЛЯТО” бяха отличени в конкурс, организиран в рамките на клуба. Чрез творчество, децата показаха летните си мечти. В присъствието на родители и гости бяха демонстрирани знания и практически умения за работа с компютър .

     Ръководителят на клуба, поздрави Мариа Атанасова Кирова, която донесе и първата награда за Търговище от Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници”, проведен от 8 до 13 май в Хасково.

Category: Олимпиади и състезания | Views: 772 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]