Home » 2018 » Октомври » 22 » Третокласници от I ОУ „Христо Ботев“ с участие в интересни инициативи
12:14
Третокласници от I ОУ „Христо Ботев“ с участие в интересни инициативи

       Учениците от 3. а клас и техният класен ръководител В. Петрова – ст. учител в начален етап – активно участват в извънкласни изяви. Представянето им като успешна общност е свързано с нови интригуващи начинания.

       За втори път се включват в националния конкурс „Хигиена за отличници“, чийто призив е: „Станете ловци на микроби и може да спечелите супер награда за целия клас и вашето училище!“. Със съвместни усилия децата изработват проект с наслов: „Сбогом на микробите!“, който представлява оригинален колаж, отразяващ детската гледна точка към здравословните хигиенни навици, на които е важно да обръщаме специално внимание. Именно поддържането на чистота в дома и в училищната сграда е идеята, представена в проекта на малките ученици.

       Участниците, получили най-много гласове от гласуването на сайта www.cleanschool.bg, ще спечелят награди. Големите компании на продуктите Cif & Domestos застават зад каузата за по-добра хигиена в българските училища. Повече гласове – по-голям шанс за победа! Да подкрепим нашите третокласници в желанието им за успех!

       Амбициозните ученици участват и в интернет конкурса „Имаш силата – бъди приятел!“, за който вече Ви разказахме. 3. а клас предлага свой дизайн за щампа на тениска. Той е изработен след екипно споделяне на идеи за цветове, форми, образи… Така крайният продукт е един прекрасен дизайн – символ на приятелството!

       Деца, продължавайте да бъдете инициативни и да творите!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


   

Category: Дейности и инициативи | Views: 434 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]