Home » 2017 » May » 9 » Трета национална среща на клубовете „Млади възрожденци”
14:46
Трета национална среща на клубовете „Млади възрожденци”

       В Третата национална среща на клубовете „Млади възрожденци”, която се проведе в София на 06. май, взеха участие и ученици от IVД клас. Георги Иванов и Виктория Коджаманова, заедно с класната си ръководителка Ст. Пантелеймонова, се включиха в програмата на изпълнени с патриотичен дух събития в столичния град. От площад „Александър Батенберг” те наблюдаваха военния парад по повод Деня на българската армия, след което участваха в Националната среща на възрожденските клубове във Военната академия „Георги С. Раковски”. След традиционното слово на председателя на Общобългарския комитет „Васил Левски” изненадата беше приветствието от един истински българин, доказал своето родолюбие – Кубрат Пулев. Снимките с него увековечават една вълнуваща среща със скромния патриотизъм, издигнат някога от Апостола до висотата на недостижимия му духовен ръст.

       След закриване на срещата нашите делегати посетиха исторически забележителности и музеи в София, за да пренесат в своето училище пламъка на родолюбието като послание от най-великия българин на всички времена.

       Петър Асенов – преподавател по български език и литература и председател на ученически клуб „Млади възрожденци” към Общобългарски комитет „Васил Левски”

Category: Дейности и инициативи | Views: 479 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]