Home » 2018 » Април » 12 » Създаваме еко-фантазии
08:20
Създаваме еко-фантазии

       За седми път Младежки дом – Търговище организира общински конкурс за творби от отпадъчни материали „Еко-фантазии“ 2018 г., посветен на Седмицата на Земята. Целта е да бъде провокирано творческото мислене на младите хора към артистично рециклиране на ненужни вещи или материали и да се създаде възможност за изява.

       Своите еко-фантазии за пореден път ще представят ученици от начален и прогимназиален етап на I ОУ „Христо Ботев“. С огромно желание и творчески устрем те изработиха проекти и макети, отличаващи се с оригиналност и естетически усет. Изключително впечатляващи са творбите на ученици от V и VI клас, участници в клуб „Светът е география“ по проект „Твоят час“ с ръководител Ц. Куюмджиева – ст. учител по география и икономика.

       Традиционно в конкурса участват и възпитаници на г-жа В. Петрова – ст. учител в начален етап, като печелят престижни награди в отделните категории. Тя е класен ръководител на II а клас и тази година нейните ученици отново са подготвили много интересни проекти, които със сигурност ще впечатлят журито.

       Поздравяваме учениците за желанието, вложено в тази творческа инициатива!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 524 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]