Home » 2017 » March » 30 » Пролетен празник с ученици от I ОУ „Христо Ботев“
10:29
Пролетен празник с ученици от I ОУ „Христо Ботев“

     Четвъртокласници от I ОУ „Христо Ботев” получиха покана за участие в организираното от Пенсионерски клуб „Стефан Караджа” пролетно тържество за представители на всички пенсионерски клубове в общината, състояло се в хотел „Тера Европа”.

       Ученици от IV г и IV в клас с класни ръководители Румяна Колева и Стела Груйкина /старши учители в начален етап/ представиха пред гостите на събитието литературно-музикалната композиция „Пролет, добре дошла!”. Емоционалните изпълнения на рецитаторите и певците събудиха усмивки по лицата на присъстващите, както и неспирните им аплодисменти.

       Възрастните хора с трепет очакват всяка среща с децата, защото докосването до техния душевен свят и споделянето на вълненията им зарежда с жизнерадост и ведър поглед към живота. Четвъртокласниците останаха възхитени от радостното посрещане на празничната им програма и с благодарност приеха позитивното отношение на възрастните. Срещата между различните поколения винаги е много емоционална и наситена с изживявания, които оставят траен спомен у малки и големи!

       Госпожа Веселка Бахнева – председател на Общинския съвет на пенсионерите – поздрави ботевските възпитаници и техните преподаватели за прекрасната творческа енергия, с която са създали истинско пролетно настроение у участниците в ръководените от нея клубове.

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 502 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]