Home » 2015 » Декември » 7 » Преподавател от I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище с I ПКС
11:51
Преподавател от I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище с I ПКС

            През месец ноември 2015 г. един от най-младите преподаватели в I ОУ се поздрави с най-високата квалификационна степен в сферата на българското средно образование. Г-жа Ваня Петрова – ст. учител в начален етап, защити I ПКС в ДИКПО гр. Варна.

            Похвални са амбицията и целеустремеността на учителката, която е любим педагог за ученици и родители, както и утвърден преподавател със завидни професионални умения. В момента тя е класен ръководител на IV д клас и председател на МО Начален етап.

            В рамките на все още недългата си професионална кариера В. Петрова непрекъснато развива своя педагогически потенциал. Тя е едно от лицата на ботевската институция, свързани с дейностите по актуалните програми „Джуниър Ачийвмънт България“. Нейните открити уроци в рамките на Световната седмица по предприемачество вече са традиция и добра практика, която се споделя от колеги в други училища. Участието й в проект УСПЕХ на МОН също бе ориентирано към темата за избора на професия от страна на младите хора.

            Чрез цялостната си дейност г-жа Петрова подготвя своите възпитаници не само да бъдат добри ученици, но и успешни млади хора, които ще имат своята желана реализация в обществото.

            Ръководството на I ОУ „Христо Ботев“ и педагогическият екип поздравява Ваня Петрова за високото постижение! Желаем й здраве и сили за нови амбициозни начинания!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 828 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]