Home » 2016 » March » 14 » Предварителен кастинг на „Ботев“ търси талант“
12:07
Предварителен кастинг на „Ботев“ търси талант“

            На 12.03.2016 г., в концертна зала на ЦМДИ гр. Търговище, се проведе предварителен кастинг на превърналия се вече в традиция училищен фестивал „Ботев“ търси талант“. Тази година изявата е сред дейностите, с които I ОУ „Христо Ботев“ отбелязва 170-годишния юбилей на светското образование в нашия град.

            Около 60 участници от начален и прогимназиален етап се представиха пред жури в състав: Г. Станчева – главен учител по БЕЛ, Ив. Захариева – ст. учител по музика, П. Асенов – ст. учител по БЕЛ, Ст. Груйкина – ст. учител в начален етап, В. Георгиева – педагогически съветник в I ОУ.

            На сцената имаше различни по направление и жанр изпълнения: музикални /вокални и групови; пиано/, танцови /народни и модерни танци/, спортни /съчетания по спортна и художествена гимнастика/, рецитация, сценки и скечове.

            Ботевските възпитаници за пореден път показаха разностранни таланти и предизвикаха овациите и симпатиите на публиката. Журито допусна по-голямата част от изпълненията до финалния концерт, който тази година ще има сериозни измерения поради факта, че ще бъде обвързан с отбелязване на 170-годишния юбилей за образователното дело в родния ни град.

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


ГАЛЕРИЯ

Category: Дейности и инициативи | Views: 714 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]