Home » 2015 » Декември » 8 » Поздравителен концерт в чест на учители юбиляри от I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище
14:54
Поздравителен концерт в чест на учители юбиляри от I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище

            На 05.12.2015 г. в концертна зала на ЦМД – Търговище се състоя поздравителен концерт, посветен на учители ветерани, свързали голяма част от професионалната си кариера с I ОУ. Инициативата бе организирана от Клуб на пенсионери учители „Капитан Петко войвода“, съвместно с ЦМД.

            За 75-годишния си юбилей тържествено бяха почетени: Донка Гроздева – помощник-директор на I ОУ, преподавател по руски език, Добринка Григорова – начален учител, и Мария Иванова – учител в ПГ. Те бяха поздравени от г-н Димитър Алексиев – директор на I ОУ, който във вълнуващото си обръщение припомни значимия им принос за утвърждаване престижа на ботевци, като пожела здраве, дълголетие и съхраняване на будния дух. Юбилярите получиха поздравителни адреси и подаръци.

            Този концерт ще остави незабравима емоция в съзнанието на трите учителки, защото ги върна към спомена за любимото училище. Той бе свидетелство за съхранената приемственост в ботевската институция, която винаги се е откроявала с изява на уважение към традициите и опита на първите.  

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 753 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]