Home » 2017 » Ноември » 7 » Победители и призьори от конкурс за Хелоуин в I ОУ „Христо Ботев“
15:03
Победители и призьори от конкурс за Хелоуин в I ОУ „Христо Ботев“

       След есенната ваканция бяха обявени резултатите от конкурса, проведен в учебното заведение във връзка с Хелоуин. Той предизвика голям интерес у учениците, защото в подобен формат се реализира за първи път. Компетентно жури оформи класацията в две категории: за най-подходящо украсена класна стая в духа на празника и за изработка на традиционните тиквени фенери.

       Първото място за украса на класна стая поделят IV б клас /кл. ръководител Ем. Димитрова – ст. учител в начален етап/ и VII б клас /кл. ръководител В. Кънчева – ст. учител по английски език/. Двете паралелки се бяха постарали да пресъздадат най-адекватно символиката, свързана с Хелоуин. На второ място е VI г клас /кл. ръководител Ив. Захариева – ст. учител по музика/, а третата позиция делят V б клас /кл. ръководител Цв. Драганова – ст. учител по химия и ООС/ и V в клас /кл. ръководител Св. Николова – ст. учител по математика/.

       В конкурса за най-интересен тиквен фенер победител е Ния Гьокова от IV г клас. Втората позиция е за екип от VI г клас: Антонина, Бояна и Есин. Журито присъжда две трети места: на Джемал Мустафов от VII в клас и Мартин Павлов от VI б клас, както и две четвърти места: за Димитър Димитров от VII а клас и Андреа Василева от IV в клас.

       Победителите и призьорите ще получат грамоти. Благодарим на всички ученици, включили се с желание и ентусиазъм в интересната инициатива!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 604 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]