Home » 2016 » Април » 28 » Петокласничката Елица Бончева от I ОУ „Христо Ботев“ ще участва в най-високия етап от лингвистично състезание
11:37
Петокласничката Елица Бончева от I ОУ „Христо Ботев“ ще участва в най-високия етап от лингвистично състезание

            Нов повод за изключителна гордост на ботевци даде Елица Петрова Бончева от V а клас, като се класира за националния кръг на престижното международно състезание „Лингвистично кенгуру“ 2016. Ученичката, която в рамките на последните две учебни години достигна и до областния кръг на Spelling Bee, демонстрира завидни знания и умения по английски език. В конкуренция с 623 свои връстници от цялата страна, тя успя да стане част от топ 30 при петокласниците, класирани за националния кръг на езиковото състезание. Нейният резултат е 185 точки от максимални 200.

            Елица се справя на високо ниво с тест от 40 въпроса в лингвистичния формат и преборва силната конкуренция във втора възрастова група. Така момичето сбъдва още една своя мечта.

            Преподавател на Ели е Н. Алиева – ст. учител по английски език и неин класен ръководител. Поздравяваме ги за престижното класиране и им желаем успех през месец юни на националния кръг!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ  


Category: Постижения | Views: 1033 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]