Home » 2013 » May » 22 » ОТБОРЪТ НА І ОУ „ХРИСТО БОТЕВ” СЕ КЛАСИРА СЕДМИ В НАЦИОНАЛНАТА УЧЕНИЧЕСКА ВИКТОРИНА ПО БДП „ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ” – БУРГАС 2013 г.
08:46
ОТБОРЪТ НА І ОУ „ХРИСТО БОТЕВ” СЕ КЛАСИРА СЕДМИ В НАЦИОНАЛНАТА УЧЕНИЧЕСКА ВИКТОРИНА ПО БДП „ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ” – БУРГАС 2013 г.
   Традиционната викторина, тази година се проведе в гр.Бургас и събра отбори от 16 области на страната. Състезанието протече в класическата схема от пет кръга (решаване на тест-листовка, викторина с 8 въпроса, тест с въпроси свързани с оказване на първа до лекарска помощ, откриване на повреди на велосипед и редене на пъзели с пътни знаци за време). Отборът на І ОУ в състав Радослав В. Самсиев, Тодор Б. Тодоров, Радослав Г. Пенчев и Светослав Г. Спасов се представи достойно при изключително сериозна конкуренция. След края на петия кръг три групи отбори се оказаха с равен брой точки и се наложи капитаните да решават тест- листовка за разпределение на позициите помежду им. В двубой за шестото място отборът на І ОУ не успя да се пребори със съперниците си от Русе и се задоволи със седмото място, на само 4 т. от победителите.
 
Крайно класиране с точките преди допълнителната листовка:
1. обл.Шумен – 57т.
2. обл.Ямбол – 55т.
3. обл.Смолян – 54т.
4. обл.Бургас – 54т.
5. обл.Разград – 54т.
6. обл.Русе – 53т.
7. обл.Търговище – 53т.
Category: Постижения | Views: 681 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]