Home » 2017 » Април » 21 » Награди от традиционен конкурс за ученици от I ОУ „Христо Ботев“
14:42
Награди от традиционен конкурс за ученици от I ОУ „Христо Ботев“

       Конкурсът „Еко-фантазии 2017”, организиран от Младежки дом - Търговище, завърши по традиция с изложба и награди за участниците, които за пореден път разкриха своите творчески способности и богата фантазия.

       Изложбата представи всички творби, включили се в инициативата. В концертната зала на Младежки дом се проведе церемонията по награждаване на победителите.

       Конкурсът „Еко-фантазии” е посветен на Световната седмица на Земята. Има за цел да провокира творческото мислене на младите хора към артистично рециклиране на ненужни вещи или материали и да даде възможност за изява на повече ученици.

       Традиционно възпитаници на I ОУ „Христо Ботев“ са сред отличените млади творци в конкурса. При колективните участници от начален етап, в категория „За оригинална еко-идея“, първа награда има екип от I а клас с ръководител Ваня Петрова – ст. учител в начален етап. При индивидуалните участници /I-IV клас/ в същата категория е отличена
       Йоанна Стефанова – IV в клас. От възрастова група V-VIII клас с награди се поздравиха петокласниците Барту Кан, Николай Жечев, Ипек Мехмед, Тихомир Тихомиров.

       Двете индивидуални награди на Лайънс Клуб - Търговище, които са партньори в реализирането на конкурса, бяха връчени на ботевски възпитаници от V клас – Валерия Василева и
Стилиян Денев. Ръководител на всички отличени петокласници е Стилиян Тенчев – ст. учител в прогимназиален етап.

       Поздравления за наградените ученици и техните преподаватели!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Постижения | Views: 519 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]