Home » 2016 » Април » 25 » Награди от национален конкурс за възпитаници на I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище
12:29
Награди от национален конкурс за възпитаници на I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище

            На 22.04.2016 г. в I ОУ „Христо Ботев“ се проведе церемония по награждаване на 14 ученици, отличени в VI Национален конкурс „България и Китай – древни и уникални цивилизации“, организиран от Институт „Конфуций“ към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. И тази година, както и през предходната, ботевските възпитаници имаха най-крупно участие в престижната творческа инициатива и съвсем заслужено получиха признание за творбите си.

            Компетентно жури открои шест приказки на петокласници от I ОУ, поставени на първите три места в категорията, като бе връчена и една поощрителна награда. В това направление, както и в направление „Презентация“, всички отличени ученици са само възпитаници на I ОУ. Високо оценени бяха и рисунките на наши ученици, завоювали за пореден път призови места в конкурса.

            При откриването на класна стая „Конфуций“ доц. Искра Мандова от Институт „Конфуций“ специално поздрави и благодари на ботевци за масовото и значимо участие в националната инициатива.

            На церемонията г-н Д. Алексиев – директор на I ОУ – връчи наградите на победителите, като им пожела достойно представяне и в следващото издание на конкурса. Отправи поздравления и към ръководителите на отличените ученици: Ив. Белчева – ст .учител по ИИ, Г. Станчева – главен учител по БЕЛ, В. Жекова – ст. учител по БЕЛ и немски език, К. Милева – ръководител компютърен кабинет, Д. Димитрова – главен учител по математика и ИТ.

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Постижения | Views: 719 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]