Home » 2017 » Октомври » 26 » Награда за учениците от III в клас на I ОУ „Христо Ботев“
13:10
Награда за учениците от III в клас на I ОУ „Христо Ботев“

       На 21.10.2017 г. заслужената си награда от Ръководството на I ОУ „Христо Ботев“ – екскурзия до избрана дестинация – получиха учениците от III в клас с класен ръководител Петя Иванова – ст. учител в начален етап. Наградата е свързана с призовата позиция на третокласниците в традиционната кампания за събиране на хартия, във връзка със Световната седмица на Земята през месец април.

       Слънчевият, топъл съботен ден донесе много усмивки и настроение за децата при пътуването към интересните места, които бяха решили да посетят: пещерата „Орлова чука“, Ивановските скални църкви и Басарбовския манастир. Учениците се запознаха с историята на тези емблематични за Северна България туристически обекти. Обогатиха познанията си за родния край. Попаднаха на 54 м под земната повърхност в тайнствения свят на пещерата „Орлова чука“.

       Със сигурност децата ще помнят вълнуващата екскурзия и със сигурност тя няма да е последната им награда от участие в екологична акция, защото всяка година с голямо желание се включват в подобни инициативи и усилията им се възнаграждават. Това показва, че вече са изградили добър екип в рамките на паралелката, което е завиден успех за тяхната възраст!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 515 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]