Home » 2011 » Януари » 13 » Национален конкурс за ученическо творчество "Любовта в нас"
12:50
Национален конкурс за ученическо творчество "Любовта в нас"
Краен срок: 31 януари 2011 г.
   За четиринадесети пореден път Общински детски комплекс обявява националния конкурс за ученическо творчество "Любовта в нас". Кандидатите за отличията ще бъдат разпределени в три възрастови групи - 1-4 клас, 5-8 и 9-12 клас, и трябва да изпратят своите творби по електронна поща до края на януари. Съорганизатори на конкурса са Регионален инспекторат по образованието – Варна, Община Варна и Сдружение „Литературно общество” - Варна.
 
   Целта на конкурса е да се провокират творческите търсения на децата и младите хора и да им се даде възможност чрез силата на художественото слово да споделят отношението си към едно толкова всеобхватно чувство като любовта.
   Всеки желаещ има право да участва в "Любовта в нас 2010" с 3 стихотворения и/или 1 произведение в проза до 4 страници, написани на компютър (А4, шрифт Times New Roman, 12 пункта). Конкурсът е явен и индивидуален, като всички творби се придружават с данни за участника: трите имена, адрес, телефон за връзка и имейл, възраст на участника, клас, училище /извънучилищно звено/. Във всяка от трите възрастови категории на конкурса ще бъдат раздадени три основни и две поощрителни награди.
   Крайният срок за участие в "Любовта в нас 2010" е 31 януари 2011 г., като литературните творби трябва да бъдат изпратени на имейл адрес lkkastalia@abv.bgЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. . До оценяване няма да бъдат допускани творби, които преди обявяването на резултатите от конкурса са публикувани и общодостъпни в интернет или на хартиен носител. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на специална церемония на 19 февруари.
Category: Олимпиади и състезания | Views: 1318 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]