Home » 2017 » Декември » 7 » Национален конкурс "Рисувам за децата на Европа"
15:13
Национален конкурс "Рисувам за децата на Европа"

Ботевчета рисуват за децата на Европа

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г., на 1 декември 2017 г. в I ОУ „Христо Ботев“ се проведе училищният кръг от Националния конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа”. В надпреварата се включиха ученици от ІІ до ІV клас.

Жури в състав: председател – Ив. Белчева /ст. учител по изобразително изкуство/, и членове: В. Великова – ст. учител, председател на екип по ключови компетентности в начален етап; Юл. Димова – ръководител ЦДО в начален етап, разгледа постъпилите детски рисунки. Съобразявайки се с критериите за цветово решение, оригиналност и творчество, номинира три детски произведения за областния етап от Националния конкурс, когато комисия от експерти в РУО – Търговище ще определи участниците в националния кръг.

На първо място е класирана рисунката на Калина Стайкова от III а клас. Втора е Василена Добрева – ІV б клас, а третата позиция зае малката Ина Ненкова от І а клас. Пожелаваме на нашите малки художници номинации за националния етап от творческата инициатива!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

,

 

Category: Дейности и инициативи | Views: 659 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]