Home » 2018 » Юни » 7 » Кампания „Моят град е моята крепост“
09:50
Кампания „Моят град е моята крепост“

       На 4 юни 2018 г. в Младежки дом гр. Шумен се проведе образователно-патриотична изява под надслов: „Моят град е моята крепост“, в която се включиха ученици от I ОУ „Христо Ботев“ и техни връстници от региона.

       Водещи на събитието бяха любимите на цяла България Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека и Евелина Павлова. Участниците премериха знания в няколко състезателни кръга по следните теми: география, история и инфраструктурни инвестиции по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. Всеки кръг беше съпътстван от атрактивна програма, игра с публиката със забавни въпроси, скечове и музикални изпълнения. Част от иновативната кампания беше и вярната публика, която активно подкрепяше своите представители.

       I ОУ „Христо Ботев“ беше представено от Мария Захариева – ученичка от VII г клас, която се справи чудесно с поставената задача от страна на ръководителя на нашите възпитаници – г-жа Ц. Куюмджиева, ст. учител по география и икономика. 23-ма съученици на Мария, с високи постижения през учебната година, я подкрепяха в публиката и станаха част от интересната инициатива.

       Състезанието беше интересно предизвикателство и приятно развлечение за ботевските възпитаници!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

Category: Олимпиади и състезания | Views: 517 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]