Home » 2015 » Февруари » 13 » ИЗЛОЖБА НА АТЕЛИЕ „ПРИКАЗЕН СВЯТ“ В I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“
10:46
ИЗЛОЖБА НА АТЕЛИЕ „ПРИКАЗЕН СВЯТ“ В I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“

            През настоящата учебна година продължава дейността на ателие „Приказен свят“ по проект УСПЕХ с ръководител Капка Христова – възпитател в начален етап. В клуба участват десет ученици от трети клас, които имат интереси в областта на приложното изкуство. С внимание и любов децата оцветяват бели керамични фигурки, а след това декорират някои от тях според собствения си естетически усет. Във финалния етап на занятията учениците аранжират красивите фигурки.

            На 26.01.2015 г. се проведе представителната изява на ателието, която се състои  в изготвяне на изложба от детските творения. Специални гости на събитието бяха родителите на участниците в клуба и преподаватели от I ОУ.

            Децата са удовлетворени от участието в творческата форма, свързана с докосване до света на изкуството. В тази чудна вселена няма насилие и жестокост, както е в заобикалящата ни реалност. Тук властва детското въображение, изпълнено с мечти за спокойствие и хармония. Най-важната ценност, към която третокласниците се стремят, е доброто, вечно побеждаващо в приказния свят!

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище


Category: Проект "Успех" | Views: 605 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]