Home » 2018 » Април » 23 » II а клас със специален принос в „Бисерче вълшебно“ 2018
10:11
II а клас със специален принос в „Бисерче вълшебно“ 2018

      В изпълнение на Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността МОН е партньор на инициативата за избор на детска книга и връчване на Националната годишна награда „Бисерче вълшебно“ 2018, провеждана от фондация „Детски книги“.

      Под ръководството на класния им ръководител г-жа В. Петрова – ст. учител в начален етап, учениците от II а клас на I ОУ „Христо Ботев“ се включиха в кампанията много успешно. Те изпратиха форма за колективно гласуване в наградата „Бисерче вълшебно“. Като насърчители на детското четене, второкласниците получиха от организаторите грамота за почетно жури (при деца от 5 до 16-годишна възраст) за най-добра книга, избрана от самите деца.

      Г-н Р. Куюмджиев – зам.-директор УД, гостува на учениците от II а клас при връчването на грамотите. Той поздрави г-жа Петрова за приноса на учител, който насърчава интереса на децата към четенето.

      Похвално е, че малките ботевски възпитаници обичат детските книги и те ги интригуват. Любознателността на второкласниците съвсем оправдано е поощрена като специален принос!

      Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

Category: Дейности и инициативи | Views: 447 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]