Home » 2017 » March » 23 » I ОУ „Христо Ботев“ в търсене на таланти
11:55
I ОУ „Христо Ботев“ в търсене на таланти

       На 21.03.2017 г., в концертна зала на ЦМДИ гр. Търговище, се проведе кастинг за превърналия се в традиционен фестивал „Ботев“ търси талант“. Това ще бъде четвърто издание на инициативата, съпътствана с много вълнения и усмивки за ботевската общност.

       Около 60 участници от начален и прогимназиален етап се представиха пред жури в състав: Г. Станчева – главен учител по БЕЛ, Ив. Захариева – ст. учител по музика, П. Асенов – ст. учител по БЕЛ, Ст. Груйкина – ст. учител в начален етап, В. Георгиева – педагогически съветник в I ОУ.

       На сцената видяхме различни по сфера и жанр изпълнения: музикални /индивидуални, дуетни и групови/ от съвременна и народна музика, танцови /модерни и народни танци/, спортни /съчетания по художествена гимнастика/, рецитация, сценки и скечове.

       Ботевските възпитаници отново разкриха разностранни таланти и предизвикаха овациите и симпатиите на публиката. Някои от участниците направиха своя дебют на сцена, показвайки смелост и желание за себеизява, а други демонстрираха развитие на способностите си, като се включиха за пореден път в „Ботев“ търси талант“.

       В срок до 24.03.2017 г. журито ще оповести в училищния сайт и във фейсбук страницата на I ОУ „Христо Ботев окончателния списък с имената на участниците във финалния концерт, който ще се състои на 1 юни.

       Желаем успех на всички талантливи ботевци!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

Галерия

Category: Дейности и инициативи | Views: 481 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]