Home » 2016 » Декември » 23 » Грамота и коледно дръвче за I ОУ „Христо Ботев“ от „Еко Коледа“
10:53
Грамота и коледно дръвче за I ОУ „Христо Ботев“ от „Еко Коледа“

          Ученици от начален и прогимназиален етап се включиха в конкурса „Еко Коледа“, организиран за четвърта поредна година от РИОСВ – Шумен.

            Участници в кръжок „Светът е география“ по проект „Твоят час“ /ръководител Ц. Куюмджиева – ст. учител по география и икономика/ изработиха от екологични материали играчки за елха под формата на кукли. Пъстротата в разнообразието им бе завладяваща!

            Учениците от I а клас /кл. ръководител В. Петрова – ст. учител в начален етап/ и Ева, Християн, Калина, Алейна от II а клас /кл. ръководител Л. Иванова – главен учител в начален етап/ подготвиха ръчно изработени картички за Коледа. Творенията на децата бяха изпратени от РИОСВ – Шумен до държавни и общински институции по случай предстоящите празници.

            За успешното си представяне в конкурса I ОУ „Христо Ботев“ получи  грамота и живо коледно дърво, което бе засадено в двора на Дневен център за възрастни хора с увреждания и стари хора „Дар“ гр. Търговище. Учениците от кръжока „Светът е география“ поеха инициативата да се грижат за отглеждането на красивото дръвче.

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 666 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]