Home » 2015 » March » 16 » ФУТЗАЛ В I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ – ТЪРГОВИЩЕ
13:06
ФУТЗАЛ В I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ – ТЪРГОВИЩЕ

            На 13.03.2015 г. от 14.00 ч. се проведе поредна изява на отбора по футзал при I ОУ в рамките на проект УСПЕХ. Ръководител на формата е Й. Жечева – ст. учител по ФВС. В клуба участват 12 ученици от V, VI и VIII клас.

            Футболистите от I ОУ осъществиха съвместна изява с отбора по футзал към I СОУ „Свети Седмочисленици“. Според регламента отборите се състоят от 5 + 1 състезатели /пет полеви играчи и един вратар/. Домакини бяха учениците от I СОУ.

            Срещата премина при голям интерес от страна на участници и публика. След драматичен развой, в редовното време резултатът беше равен – 2:2. В продълженията състезателите от I ОУ пропуснаха дузпа, което усили драматизма на футболното игрище. Срещата завърши при  краен резултат 4:3 за отбора на I СОУ.

            Екипните междуучилищни дейности при реализацията на изяви, свързани с проект УСПЕХ, са ефективни и целесъобразни. Те дават възможност на младите хора да споделят общи интереси, ценности и каузи, развиват умения за комуникация по  значими за живота на учениците теми. 

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище


Category: Проект "Успех" | Views: 808 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]