Home » 2012 » May » 3 » Екораница
16:27
Екораница
     Клуб „Екораница" при Първо основно училище „Христо Ботев" по проект „УСПЕХ" с ръководител Емилия Николова, проведе на 28.04.2012г. поредното си занятие.
     Гости на занятието бяха г-н Д.Алексиев – директор на училището и г-жа Д. Георгиева – Началник отдел „ИОМД" - Регионален инспекторат град Търговище.
     Участниците споделиха впечатленията и задоволството си от участието в клуба. Чрез него те имат възможността да приложат екологичното си отношение към природата като участват в акции по почистване на определените места, залегнали като дейности в плана на клуба.
     Информацията и наблюденията на защитените растения и животни, историческите и природни забележителности обогатяват знанията на учениците от клуба. Посещенията в пречиствателната станция на завода за кока - кола и завода за стъкло „Тракия Глас България" в града, са не само вълнуващи преживявания, но и източник на знания за това какви грижи се полагат за опазване на околната среда.
     Активното участие на учениците в клуба е гаранция за изграждане и затвърждаване у тях екологични нагласи за живот. Всички дейности се отразяват в снимков материал , табла и презентации.
     Гостите поздравиха учениците за отговорното отношение към проблемите на опазването на природата. Похвалиха желанието им да допринесат за опазване на околната среда чрез различни дейности.
     Ръководител на клуб „Екораница": Емилия Николова
 

 

 
Category: Проект "Успех" | Views: 1182 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]