Home » 2015 » Февруари » 3 » ДОБРА РЕКЛАМА ЗА I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“
13:48
ДОБРА РЕКЛАМА ЗА I ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“

            Интересен финал имаше концертът „И ние сме Търговище“, проведен на 29.01.2015. на сцената на Драматичния театър. Той бе част от тържествените общоградски инициативи, посветени на 137-годишнината от Освобождението на родния ни град.

            Грандиозния финал на спектакъла постави Духовият оркестър с диригент Кр. Коларова, който изпълни една емблематична за българската нация песен – „За теб, Българийо“. Всички участници в празничното събитие излязоха на сцената за финални аплодисменти, а нашият съгражданин – спортният журналист П. Бакърджиев,  водещ на концерта, вече беше сред публиката, за да покани на сцената едно китайско момиче, привлякло вниманието му с това, че припява на български език стихове от популярната песен. При получаването на микрофона от водещия г-ца Мън спонтанно каза: „Аз съм учителка в I ОУ „Христо Ботев“. Залата избухна в еуфория. Репликата на китайката предизвика бурни аплодисменти, защото всички разбраха, че и тя, пристигналата от другия край на света, усеща себе си като част от Търговище.

          Това е искрено послание за съпричастност към институцията, в която работиш, а в същото време и най-добрата реклама за I ОУ „Христо Ботев“. Благодарим на нашата колежка за гордостта, с която демонстрира, че за нея е привилегия да бъде в  педагогическия екип на едно от елитните учебни заведения в област Търговище!

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище


Category: Дейности и инициативи | Views: 680 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]