Home » 2017 » March » 13 » Ботевски екип с максимален резултат за проекта „В кошера“
11:36
Ботевски екип с максимален резултат за проекта „В кошера“

       На 9 март 2017 г., във II СУ „Проф. Никола Маринов“, се проведе областният кръг от Националната олимпиада по информационни технологии. I ОУ „Христо Ботев“ се включи в престижната инициатива с проект, разработен от две седмокласнички – Радостина Богословова /VII в клас/ и Християна Бориславова /VII а клас/. Той е озаглавен „В кошера“. С него амбициозните момичета участват в направление „Уеб сайт“, възрастова група V - VIII клас.

       Целите на интересния проект са свързани с идеята да се представят полезните за здравето на човека пчелни продукти и да се предизвика интерес към по-честата им употреба; да се привлече вниманието на повече хора към здравословното хранене с пчелни продукти; да се предизвика любопитството на децата към света на пчелите.

       За идеята и реализацията на проекта Радостина и Християна получиха от журито максимален брой точки – 100. Талантливите момичета убедително водят класацията в тяхната възрастова група. За работата по уеб сайта ученичките са разчитали изключително много на доказания професионализъм на г-жа Катерина Милева – преподавател по информационни технологии. Екипната дейност на учител и ученици за пореден път дава прекрасни резултати.

       Браво, ботевци! Очакваме класирането ви за националния кръг на олимпиадата. Уверена съм, че традицията ще продължи!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Олимпиади и състезания | Views: 837 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]