Home » 2017 » March » 1 » Ботевци участват в престижен национален конкурс
17:44
Ботевци участват в престижен национален конкурс

        С много желание и масово участие ученици от начален и прогимназиален етап на I ОУ „Христо Ботев“ се включиха в националния конкурс „Водата – извор на живот“ с мото: „Чиста вода – чиста планета“. Негов организатор е ЦПЛР гр. Бургас.

        Нашите възпитаници участват в направленията за фотография, рисунка и приложно изкуство, литературно творчество. Основен мотиватор и координатор за участниците в конкурса е Ц. Куюмджиева – ст. учител по география и икономика. При подбора на творбите, които да бъдат одобрени за участие, бе взета под внимание професионалната преценка на Ив. Белчева – ст. учител по ИИ, Г. Станчева – главен учител по БЕЛ, Ст. Тенчев – ст. учител в прогимназиален етап.

        Целите на конкурса са свързани с предоставяне възможност за изява на творческите способности на учениците, стимулиране на интерес към решаване на проблемите за опазване и използване на водите и съхраняване на природата, представяне личната позиция на младите хора по аспекти на екологичната тематика. Конкурсът си поставя амбициозната задача да се превърне във форма за обмен на знания, умения и нови идеи.

        Компетентно жури от специалисти в отделните творчески направления ще класира творбите на участниците в конкурса. Резултатите ще бъдат обявени до 15.03.2017 г.

        Желаем успех на всички ученици от I ОУ „Христо Ботев“, които се включиха в престижната национална инициатива! На Вашето внимание представяме богато разнообразие от техните творби – доказателство за изключителен творчески потенциал!

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ


Category: Дейности и инициативи | Views: 573 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]