Home » 2018 » Юни » 19 » „Ботев“ търси талант“ 2018
20:27
„Ботев“ търси талант“ 2018

        На 15 юни 2018 г., в концертна зала на ЦМДИ – Търговище, се проведе шестото издание на училищния фестивал „Ботев“ търси талант“. То беше особено специално за випуск 2018, завършващ основно образование през тази учебна година.

        С емоционални изпълнения ботевски възпитаници от начален и прогимназиален етап пресъздадоха на сцената неповторима атмосфера на скъпи спомени за първите стъпки в учебното заведение и прекрасни мечти за бъдещето. Гостите в концертната зала станаха свидетели на вокални и танцови изпълнения от съвременни жанрове, както и на фолклорен танц, който беше специален поздрав от ДФА „Шарено герданче“ с ръководител Анжела Георгиева. Много аплодисменти получиха малките спортисти със съчетанията си по спортна и художествена гимнастика.

        Реализацията на фестивала беше дело на: Ив. Захариева – ст. учител по музика /подготовка на изпълненията/, Г. Станчева – гл. учител в прогимназиален етап /автор на сценария/, Ив. Белчева – ст. учител по изобразително изкуство /декорация на сцената/ и К. Милева – ръководител направление ИКТ /информационно осигуряване/.

        Фестивалът завърши с тържествена церемония, на която г-н Д. Алексиев – директор на I ОУ „Христо Ботев“ – връчи грамоти и книги на отличниците от випуск 2018. Посланието, превърнало се в своеобразно мото за ботевската общност, бе изписано на грамотите: „Пази ботевския дух в сърцето си!“.

        Галина Станчева – главен учител по БЕЛ

Category: Дейности и инициативи | Views: 521 | Added by: alex_og
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]